Kapaklı Kombi Servisi

Kapaklı Özel Kombi Servisi

Kapaklı Özel Kombi Servisi olarak tüm marka ve model kombilerin ihtiyaçlarını bilerek bakım ve onarım faaliyetleri göstermekteyiz. Kombiler birçok nedenden dolayı hasar alabilirler. Örneğin uzun süre petekleri temizlenmemiş bir evin kombisinin eşanjörü bozulabilir veya motoruna zarar gelmiş olabilir. Bu tür arızalar kombinin o parçası değiştirilerek çözülebilir.

Kombinin motorunu ve eşanjörünü değiştirmek masraflı bir iş olacağı için, buna neden olabilecek faktörler ortadan kaldırılmalıdır ve petek temizliği yıllık olarak yaptırılmalıdır. Petek temizliği yaptırmak pahalı ve çok zaman gerektiren bir işlem değildir, petek temizliği düzenli yaptırıldığı takdirde kombinin bu parçalarına zarar gelmeyecektir.

Kombinin bozulan parçalarının değişimini kaliteli parçalar ile yapan ve sağladığı hizmeti garanti etmek adına bir yıl süreyle, arıza durumunda ücretsiz değiştirme şansı sunan firmamız, tecrübeli ve eğitimli kişiler ile çalıştığı için işini en iyi şekilde yapmaktadır.

Kombinin, bunlar dışında elektrik arızaları ve voltaj dengesizliği nedeniyle arızalanma durumu söz konusu olabilir. Çok sık elektrik kesilen yerlerde kombinin sürekli açılıp kapanması sonucunda kablolarına hasar gelebilir. Bu tür hasarlarda bilirkişinin kombiyi düzeltmesi önemlidir. Ev halkından birinin yanlış müdahalesi kombiyi tamamen bozabileceği gibi, kendi için de oldukça tehlikeli olabilir. Ayrıca voltaj dengesizliği de kombinin üzerine bir anda ağır voltaj yüklenmesine neden olarak, kombiyi arızalandırabilir. Bu gibi beklenmeyen durumlar karşısında firmamızı arayarak yardım beklemeniz, ev halkının sağlığı açısından önemlidir.

Kapaklı Özel Kombi Servisi olarak kombinin belirli aralıklarla bakımının yaptırılıp kontrol edilmesi gerektiğini söylemekteyiz. Kombinin arızalanmasını engelleyecek ve acil durumlara fırsat vermeyecek olan bu tutum, kombinin ve ailenin sağlığı için önemlidir. Ayrıca kombinin arızalanmaması için, petek temizliğinin de düzenli olarak yaptırılması gerekmektedir.

Kombi bakımı, onarımı, petek temizliği gibi tüm işlemleriniz için bizimle çalışabilir ve bunu en uygun fiyata gerçekleştirebilirsiniz. Kombinin parçalarını en iyi parçalar ile, büyük bir hassasiyet doğrultusunda değiştirmemizin yanı sıra, elektrik tesisatında olan hasarları da en tecrübeli personellerimize emanet etmekteyiz. Uygun fiyata kaliteli hizmet almak için, bizi her zaman tercih edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir