Kapaklı Kombi Servisi

Kombi Servisi Kapaklı

Kombi Servisi Kapaklı olarak esnek çalışma saatleri bulunan sayılı firmalardan bir tanesiyiz. Acil durumlarda mesai saatlerimiz dışında da evlere gitmeye özen gösteririz. Kombinin arızalanması sonucu gereken tamir işlemi yabana atılmayacak kadar önemli bir iştir. Bunun bilincinde olan firmamız, kombi arızasının en kısa zamanda giderilmesini amaçlamaktadır.

Olarak en hızlı hizmet veren firmalardan bir tanesiyiz. Firmamız arızalanan kombi için oluşturacağı randevuyu, evin müsait olduğu ilk zamana vermeye özen göstermektedir. Kombi arızası tehlikeli olabilir. Genellikle elektrik kaçaklarından ve voltaj yüksekliğinden kaynaklanan kombi arızası, zaman zaman peteklerin yıllardır temizlenmeyişinden de kaynaklanabilir. Petekler düzenli aralıklarla temizlenmediği takdirde, içlerinde biriken çamur, tortu ve kireç gibi birikintiler çözünerek motora gelebilecektir. Motor bozulabileceği gibi, eşanjör de bozulabilir. Tıkanıklık dolayısıyla borulardan geçemeyen sıcak su geri tepebilir, hatta sıkışıklıktan dolayı borulardan sıcak su çıkışı olabilir. Petek temizliği ve kombi bakımı, bu gibi durumlarla karşılaşılmaması için çok önemlidir.

Kombilerin bakımları belirli aralıklarla yaptırıldığı sürece, bir dahaki bakıma kadar 15 yıl boyunca sorun çıkmayacaktır. Dayanıklı cihazlar olmalarının yanı sıra, düzenli bakım halinde bu dayanıklılık süreleri de uzatılabilir.

Bazı arızalar kombinin parçalarının değişmesini gerektirebilirler. Örneğin peteklerin uzun yıllar temizlenmemesi sonucunda bozulan motorun devreleri yanmış olabilir ve değişmesi gerekebilir. Tabi bunun yanında petek temizliği de yapılmalıdır, çünkü aksi takdirde sorun tekrar edecektir ,olarak kullandığımız parçalar türünün en iyisi parçalardır. Her marka ve model kombi için ayrı olarak bulundurduğumuz parçalarımız, o markaya ait en kaliteli parçalardır ve uzun yıllar tekrar arızalanmamaktadır. Zaten bunun garantisini de veren firmamız, bir yıl içerisinde bozulan parçalarını ücret talep etmeden değiştirmektedir,olarak bu zamana kadar sunulan en kaliteli hizmeti sunduğumuzu düşünüyor ve sizleri bizlerle çalışmaya davet ediyoruz. Sürekli tercih ve tavsiye edilen firmamız, verdiği kaliteli hizmeti uygun fiyata vermekte ve sorunları en kısa zamanda çözmektedir. Deneyimli, dinamik ve eğitimli personel kadromuz ile sorunlarınızı çözmek, kombilerinizi ilk günkü gibi çalışır hale getirmek istiyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir